Raporti XI mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin korrik 2018 - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më: 10/08/2018

Raporti XI mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin korrik 2018

 • Raporti XIV mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin Tetor 2018

  Raporti XIV mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin Tetor 2018 …
  Read More

  Raporti XIII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin Shtator 2018

  Raporti XIII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin Shtator 2018 …
  Read More

  Ndërmjetësim për harmonizim të kuadrit ligjor në fushën e hidrokarbureve

  Përfaqësuesit e operatorëve ekonomikë në tregun e hidrokarbureve arritën të parashtronin gjatë konsultimit të ndërmjetësuar nga ana e Ministres së …
  Read More

  Raporti XII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin gusht 2018

  Raporti XII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin gusht 2018 …
  Read More

  Raporti XI mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin korrik 2018

  Raporti XI mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin korrik 2018 …
  Read More

  Bashkëpunimi me biznesin për më shumë siguri në plazhin e Shëngjinit

  Më shumë siguri për pushuesit ofron në këtë sezon plazhi i Shëngjinit, aty ku në një vijë bregdetare rreth 2 …
  Read More

  Nis turi i llogaridhënies “Puna për Shqipërinë që duam”

  Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Sonila Qato ka nisur turin e llogaridhënies “Puna për Shqipërinë që duam” në …
  Read More

  Konsultim i gjerë me sipërmarrjen lidhur me skemat e bujqësisë dhe strategjinë e re të nxitjes së saj.

  Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes znj. Sonila Qato zhvilloi një takim me prodhuesit shqiptarë. Gjatë takimit u diskutuan …
  Read More