Raporti XII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin gusht 2018 - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më: 10/09/2018

Raporti XII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin gusht 2018