Raporti XIII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin Shtator 2018 - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më: 09/10/2018

Raporti XIII mbi trajtimin e ankesave dhe sugjerimeve të sipërmarrjes për muajin Shtator 2018