Intervistë për Fax News: Nis aplikimi për mbështetje financiare për STARTUP dhe LEHTËSUES - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më : 16/05/2022

Intervistë për Fax News: Nis aplikimi për mbështetje financiare për STARTUP dhe LEHTËSUES

Në FaxNews pasqyruam mundësinë rreth nismës më të re të Qeverisë Shqiptare nëpërmjet Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes mbi Startup dhe Lehtësues.