Intervistë për Klan News - Hapet thirrja për start up-et - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më : 16/05/2022

Intervistë për Klan News – Hapet thirrja për start up-et

Në një intervistë për TvKlan prezantuam nismën më të re të Qeverisë Shqiptare nëpërmjet Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes mbi Thirrjen Startup dhe Lehtësues për vitin 2022.