One Stop Shop - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

One Stop Shop

One Stop Shop është dritarja e Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, e cila ju vjen në ndihmë  të gjithëve për një komunikim sa më në kohë dhe mbi të gjitha zgjidhje të problematikave të adresuara, falë përgjigjeve të specialistëve të fushave konkrete.

Është koha të veproni:

Nëse keni pyetje apo dëshironi të diskutoni rreth StartUp-eve apo si Lehtësues, kliko në linkun https://calendly.com/keshillues ku mund të pronotosh takimin, tënd in-person ose online në platformën Google Meet. Jemi të gati për t’iu përgjigjur në kohë.